Webdesign

Vi designer din nye responsive hjemmeside med brug af en passende skabelon (tema), som der findes et utal af i WordPress. Såfremt du ikke synes om designet er der mulighed for at afprøve andre designs (kaldet temaer) i WordPress.

Det fleste nyere temaer i WordPress understøtter responsivt web design, hvor visning automatisk tilpasses den enhed og skærmstørrelse, som hjemmesiden ses på, eks. mobil (smartphone), tablet eller bærbar computer/PC.

WordPress.org kan du selv tjekke temaerne ud – se dem her.

Eksempel for Vejstrup Auto (VejstrupAuto.dk)

VejstrupAuto
Vejstrup Auto er bygget på WordPress skabelonen “Twenty Eleven” – klik for at gå til VejstrupAuto.dk
Vejstrup Auto mobil
Mobilvenlig – eksempel for iPhone 5

Tekster – tekstforfatning og tekstredigering
Vi hjælper dig med at gennemlæse teskter for stave- og grammatiske fejl, ordlyd etc, så din hjemmeside på bedste vis levere budskab med dine ydelser, produkter, services eller blot information.

Billeder og videoklip
Det er vigtigt at billeder (fotos) til hjemmeside er af bedste kvalitet, dvs. høj opløsning, skrape (ikke røstet/uskarpe), godt belyste etc.

Vi kan hjælpe dig med at tage professionelle billeder i høj opløsning af dine produkter eller til profilbillede, samt videoklip i Full HD med lyd.

Sociale medier
Vi sørger for at din hjemmeside har links til relevant sociale medier, hvis du f.eks har en Facebook side/gruppe eller blog på Twitter, som hjemmesiden skal henvise til.

social-icons