SEO

“SEO” står for “Search Engine Optimization” – eller på dansk: Søgemaskineoptimering

For at opnå en høj placering i Google søgeindekset skal du tænke og gøre som Google Søgemaksinen!

Vi sørger for at din hjemmeside bliver registreret og optimeret til Google søgemaskinen, som er den mest populære søgemaksine på internettet. Søgemaksineoptimering sikre, at dine hjemmeside bliver vist først (øverst) i søgeindekset, når en bruger søger efter netop den service, som du tilbyder. Bemærk! Der vil som regel være hjemmesider, som har betalt Google for opnå en top-placering i søgeindekset, men med lidt omhu er det som regel muligt at opnå en god top X placering i søgeindekset – vel og mærket uden at betale ekstra for Googles onlineannoncering (Google AdWords).

Registrering af din hjemmeside foretages via nedenstående links:

Der findes diverse SEO plugins til WordPress til brug for søgemaskineoptimering af en hjemmeside udviklet i WordPress.

Vi tjekker din placering ved søgning for valgte keywords og foretager en vurdering inden evt. rådgivning og anbefaling af Google AdWords, som er onlineannoncering på Google med betaling pr. klik.

google-adwords-management
Klik på billedet for at gå til Google AdWords

Desuden anbefaler vi, at du opretter dit firmat på Google+ samt Google Places. Og hvis du kan få nogen til at skrive en Google anmeldelse af din firma, så kan det også være med til at give din hjemmeside en højere placering i Google søgeindekset. Læs mere på Google My Business

Link til Google Search Console for Webmasters